Påmelding Skøyteskole og Voksenkurs

Skøyteskole


Påmelding eller informasjonSkøyteskole for barn fra 4-17 år. Både nybegynnere og de som har stått litt er velkommen.
Erfarne trenere deler gruppene inn etter nivåer og ferdigheter. Det undervises i grunnleggende skøyteferdigheter, og treningen er lystbetont med moro og lek.

TRENINGSTIDER OG PRISER FOR SKØYTESKOLE

Informasjonen er gjenstand for endringer så ta kontakt for å få korrekt informasjon

Regler for påmelding:
PÅBUDT MED HJELM

Prøvetime er gratis, men det må meldes fra innen 7 dager om man ønsker plass etter prøvetimen, og kursavgift og medlemskontigent må være betalt for at plass er sikret.

Alle må være medlem i klubben.
Norges Skøyteforbund pålegger alle utøvere som deltar i konkurranse og trening (inkl. Skøyteskole) om å løse lisens for hver sesong. Lisens er dekket gjennom medlemsavgiften for medlemmer under 12 år.
Barn over 12 år må ha egen forsikring.

Det tas forbehold om endringer, eller kanselleringer i plan i forhold til treningstid ved andre arrangementer i hallen, eller andre begrensninger. Follo Kunstløpklubb følger til en hver tid gjeldene regler og anbefalinger i forbindelse med Covid-19 pandemien. På grunn av korona situasjonen vil kurset gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernsregler og anbefalinger, og det kan også bli aktuelt med utsettelser eller avlysning av kursene på kort varsel.
Vi vil da gi beskjed så raskt som mulig.

Voksenkurs

Follo Kunstløpklubb tilbyr kunstløp for voksne alder 18 år og opp.
Løperne blir delt inn i grupper etter ferdigheter av erfaren trenere, og kurset passer for nybegynner til konkurranseløpere. Det undervises i alt fra grunnleggende skøyteferdigheter til mer avanserte elementer.
Vi tilbyr i tillegg barmarkstrening, med fokus på styrke, balanse og fleksibilitet.

TRENINGSTIDER

Ta kontakt for priser, treningstider og påmelding

Alle deltakere må være medlem av Follo Kunstløpklubb.

Aspirant og konkurransegruppe